KONTAKTUPPGIFTER

Stoneform AB får väggar och tak att bli konst med stuckatur av högsta kvalitet. Vi skapar en akustisk skön miljö i era fastigheter. Vi lagar Era väggar och tak med gipsputs, tegel och sedvanlig puts. Vi förädlar Era fasader med ornament och listverk och putsar Era fasader. Vi skapar fantastiska lösningar med vår fiberbetong. Vi brandsäkrar Era fastigheter med passivt brandskydd. Vi arbetar främst i Stockholmsområdet, men tar även uppdrag över hela landet.

Adresser

Produktion / kontor / showroom

Generatorgatan 5
195 60 Arlandastad

Showroom & butik

Karlavägen 36 114 49 Stockholm

Kontor & lager

Vivelgatan 8B
721 35 Västerås

Produktion

Mästargatan 10 
781 71 Borlänge

Produktion

Terminalgatan 9 
641 33 Katrineholm

För frågor om:

∙Stuckatur ∙Akustikputs ∙Fiberbetong ∙Fasader ∙Murning ∙Putsning ∙Gipsputs

stoneform_ab_jonnie_rangse

Jonnie Rangse

För frågor om:

∙Brandskydd/ Brandskyddsmålning

På Generatorgatan 5, Arlandastad där Stoneform har sitt säte med kontor, fabrik med tillverkning av stuckaturer och fiberbetong kommer vi även ha ett antal showroom där vi visar upp ett urval samt ger Er en upplevelse i hur stuckaturer skall se ut efter ett gediget hantverk av absolut högsta kvalitet. Vi kommer även att ha en butik som lämpar sig till såväl privatpersoner som företagare.

Här är ni välkomna in på en kopp kaffe och strosa runt i våra härliga miljöer.

Givetvis har vi kompetent personal som kan svara på Era frågor och funderingar.

I butiken som kommer inrikta sig till både privatpersoner samt proffsmarknaden kommer vi att saluföra våra egna produkter. Möjlighet till hela www.kgcverktyg.se utbud bland verktyg då vi är stolta återförsäljare.

Ni kommer även kunna plocka ut både B&B Firestopper, B&B Gipsputs och Primer i såväl styckeförpackningar eller på hel pall byggochbrandprodukter.se

Snart öppnar vi vårt Showroom/Butik Karlavägen 36 i Stockholm

Här har vi byggt upp en miljö som ska fungera som en idébank med mycket stuckatur bland annat, och som har ett urval av vårt sortiment uppsatt för visning. Hit kan ni vända Er för råd och välja ut modeller av bland annat stuckatur till Ert byggprojekt.